We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

- Incate
- Ruin
- Spring gefokt (Bustique x Calvin Z)
- 8 jaar (2013)
- Stokmaat +-1.68cm
- Allround

Super knappe verschijning van Bustique x Calvin Z. Incate is B springen en B dressuur geklasseerd. Allround paard wat in de dressuur ring niet zou misstaan, 3 goede gangen, fijn aan de hulpen en ook een goede springtechniek. Springt automatisch de wissels en kent de knopjes.Braaf op buitenrit/strand, zwemmen, met neckrope rijden, en ander terrein is geen probleem voor hem. Hij is goed verkeersmak en gewend aan kinderen, honden, tractoren en noem maar op.Incate heeft een goede aanleg voor het springen maar heeft hierin wel het juiste vertrouwen nodig van de ruiter anders wordt hij wat onzeker. Hij is ook een aantal keer mee geweest op crosstraining wat hij goed oppakt.Hij is erg vriendelijk en aanhankelijk en enorm fijn in de omgang. Braaf bij de smid, tandarts, osteopaat, makkelijk op de trailer, geen stalgebreken etc.
Hij is gewend om in een groep te staan maar kan ook prima alleen.
Hij is niet geschikt voor beginners of onzekere ruiters. Ik zie hem het liefst bij een ruiter/amazone met de nodige ervaring.

Incate is röntgenologisch goed gekeurd in 2019, geen bemerkingen.
Voor meer informatie, foto’s of video’s graag contact opnemen met het nummer: 0657778972

Stamboom

Vader Bustique
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Calvin Z
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.