We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop aangeboden: LET'S DANCE DN (NRPS) Prachtige palomino d-pony hengst van bijna 2 jaar oud (06/07/'20) Let's Dance (Dancie) is bij ons geboren. Zijn moeder is onze perlino d-pony Mella, NRPS ster merrie v. SULAATIK'S VALDEZ x SODEN LLEU LLAW GYFFES. Zijn vader is LEUNS VELD'S WINSTON JR, ook een d-pony.

Dancie is echt een fantastische pony. Zijn karakter is lief en zacht en hij is ontzettend sociaal. Hij heeft zijn veulen tijd samen met zijn moeder doorgebracht in onze stabiele groep. Hij kan met alle paarden in de groep goed overweg, een echte allemansvriend. Je kunt hem zonder problemen halsteren en poetsen, hij is gek op aandacht. Naast zijn fijne karakter heeft hij ook een sterke beweging met ruime gangen.

De laatste foto's zijn van Dancy als veulen, met zijn moeder samen (perlino) en de volwassen palomino is zijn vader.

Dit is zeker een pony waar een ambitieuze ruiter in de toekomst ver mee kan komen en boven al een vriend voor het leven die voor je door het vuur gaat 💛. Voor meer informatie kun je contact opnemen per mail info@dressuurnatuurlijk.nl of telefoon 06-54223934

Stamboom

Vader Leuns Veld
Vader van vader Leuns Veld's Winston
v.v.v. Bodo
m.v.v. Leuns Veld's Heidi
Moeder van vader Leuns Veld's Sabine
v.m.v. Aester El Nino
m.m.v. Sonhof's Sabine
Moeder Mellaers Nougatine
Vader van moeder Sulaatik's Valdez
v.v.m. Sulaatik's Versace
m.v.m. Sulaatik's Moody Bleu
Moeder van moeder Soden Blodwedd
v.m.m. Soden Lleu Llaw Gyffes
m.m.m. Soden Gwenfair