We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop wegens jonge aanwas:

Hamilton is een schimmel ruin van de hengst Capilano en als opa Landfriese I. Hij meet 1.70m hoog en wordt dit jaar 10 jaar oud. Hamilton staat momenteel nog vol in training op 1.30/1.35 niveau. Op wedstrijd hebben wij hem voornamelijk uitgebracht in het 1.20. Hij heeft meer dan genoeg punten voor het 1.30. Hij is wendbaar, enthousiast, betrouwbaar en zal je altijd willen helpen bij een wat mindere afstand. In het parcours is hij niet kijkerig of rillerig.  Naast het springen vindt Hamilton buitenritten geweldig en kan dit alleen en met andere paarden. In de stal heeft Hamilton geen stalgebreken. Hij is verder braaf op de trailer, met scheren, hoefsmid en tandarts. 

Hamilton heeft als 2,5 jarige een wond op zijn recheerachterbeen opgelopen door prikkeldraad. Hierdoor heeft hij een schoonheidsfout. Deze wond hebben wij 5 jaar geleden laten beoordelen door een dierenarts. De wond is op de foto goed en hij heeft er geen hinder door. 

Wij zien Hamilton graag bij een ruiter/amazone komen die ambities heeft om hoger in de springsport te komen. Hamilton is geduldig voor ambitieuze ruiters wegens zijn ongecompliceerde karakter.Hij heeft wel een ruiter nodig die hem kan rijden en die het in zich heeft om een paard een beetje aan te zetten. Het is geen heet paard.  Hamilton gaat alleen naar een fijn huisje waar hij tot zijn recht komt. Handelaren/manege's hoeven niet te reageren!

Voor meer informatie graag bellen of appen naar 06-53804931 of 06-48518129

Stamboom

Vader Capilano
Vader van vader Capitol I
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Love Me
Vader van moeder Landfriese I
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.