We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Icebreaker is een prachtige 11 jarige ruin van 1.45 en hij heeft het allemaal: talent, persoonlijkheid, uitstraling en hij is daarbij ook nog eens kerngezond.
Icebreaker loopt succesvol op Z2 niveau en heeft bewezen over een super wedstrijdmentaliteit te beschikken. Zijn amazone trainde hem binnen twee jaar van de klasse B naar het hoogste niveau en hij ontwikkelt zich nog iedere dag. Icebreaker houdt daarnaast enorm van springen, buitenrijden en crossen, maar loopt met hetzelfde plezier ook een bixieproef of shownummer.
Hij komt uit een van de beste ponylijnen van Nederland die in alle disciplines al vele internationale sportpony’s en goedgekeurde hengsten heeft voortgebracht. Icebreaker is recent helemaal röntgenologisch goedgekeurd. Hij is dan ook een kerngezonde en spijkerharde pony waar je iedere dag plezier aan beleeft.
Icebreaker valt in de hogere prijsklasse. Video op aanvraag beschikbaar.
T 0642140116

Stamboom

Vader Ismar
keur prestatie-sport pref.
Vader van vader ISMAËL OX
keur prestatie-fok pref.
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader OLDERT'S KAROLA
Keur prest. sport fok preferent
v.m.v. ISMAËL OX
keur prestatie-fok pref.
m.m.v.
Moeder Merel
sport-fok
Vader van moeder IDZARD
keur prest. sport fok preferent
v.v.m. ISMAËL OX
Keur prestatie fok pref.
m.v.m. ASTRID
Keur prest. sport fok pref.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.