We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

🌸Vendorus (Fendi)🌸

Ik heb een hele leuke NRPS sportruin van 1.44 m. Vivaldi x Gomez M.
Hij is bijna 4 en nu bijna een jaar onder het zadel. Hij is zadelmak gemaakt, daarna mocht hij daar even over nadenken in de wei en toen weer opgepakt.

Hij heeft nog geen stap verkeerd gezet.
Hij is dressuurmatig aangereden en wordt nu ook gereden door een meisje wat alles nog moet leren. Hij is super braaf en lief, onervaren kindjes kunnen zelf opzadelen, wassen, wandelen en rijden, zelfs al raken de kindjes uit balans geeft hij daar niets om.

Hij is meegeweest op les op ander terrein en doet dit braaf. Ook is hij meegeweest naar buiten langs de weg en in de duinen. Alleen of met een ander paard maakt hem niets uit.

Hij is ook bekend met cavalettis en balkjes, echt springen hebben we nog niet gedaan.

Zolang hij nog bij ons staat zal hij dressuurmatig verder worden doorgereden en eind van deze maand ook knhs gaan starten. Hij kan samen of alleen naar buiten in de paddock of in de wei.

Op 20 december 2021 is hij helemaal klinisch en rontgologisch goedgekeurd.

Hij is te bezichtigen en rijden in Katwijk aan Zee. Kortom, zoek je een lieve en leuke betrouwbare kinderpony met zeer veel aanleg voor de sport? Kom dan zeker even kijken !

Stamboom

Vader Vivaldo
stb
Vader van vader Viva La Bam
stb keur prestatie-sport
v.v.v. Vitano
stb
m.v.v. El Django
stb keur preferent
Moeder van vader Santana
stb keur
v.m.v. Casper
stb keur preferent
m.m.v. Ilsa
stb
Moeder Gharmanta
Vader van moeder Gomez M
stb
v.v.m. Gomel OX
keur prestatie-sport
m.v.m. Wilgenhorst Palmyra
stb
Moeder van moeder Sharrem
v.m.m. Flaxman's Humphrey OX
m.m.m. Thaitie
stb