We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Onwijs lieve en talentvolle PRE  te koop!

Gondolo heb ik rechtstreeks uit de opfok gekocht waar ik beide ouders heb gezien en zijn hele achtergrond bekent is. Hij is afgelopen jaar rustig aan zadelmak gemaakt bij ons en dat ging vanzelf omdat hij zo een geweldig karakter heeft. Hij heeft drie uitzonderlijke goed gangen met sterk achterbeen! Hij heeft een lekkere go en is daarnaast onwijs braaf en echt onwijs meewerkend. De basis is netjes bevestig in stap draf galop en ook een rondje buiten om is geen probleem.

 Gondolo meet 1,67 en groeit nog steeds flink door. Gondolo komt uit authentieke Spaanse bloedlijnen en heeft een mooi papier met ancce paspoort en getekende carta. Ook geef hij een complete keuring inclusief 23 rx inc rug. Gondolo geeft geen hengsten gedrag en is sociaal naar andere paarden toe.

Ik kan niet vaak genoeg zeggen hoe lief hij is    omdat hij echt een bijzonder karakter heeft gaat hij echt alleen naar een top thuis weg. Voor meer vragen en video’s kun je bellen/appen naar +31633585619Midden- hoge prijsklasse 

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.