We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Glensensaw Seashorse is de naam van dit pracht paard, wij noemen haar hier Seahorse. Ze is geboren 1-8-2007 is circa 1,62 m hoog. Door haar prachtige, volle, barokke bouw toont ze groter.                     

Seashorse is hier lief in omgang, is werkwillig, en ook sociaal naar andere paarden. Ze vindt lekker poetsen en vertroetelen hellemaal geweldig en blijft hier goed bij stil staan. Seashorse heeft een goudeerlijk, vriendelijk en lief karakter.                         

We konden vanaf de eerste dag dat ze hier was zo op haar stappen en bleef hier braaf bij, zowel beginnende als gevorderde ruiters. Ze heeft ervaring in het recreatief rijden en kan goed springen. We zijn nu vooral lekker bezig met grondwerken en zorgen dat ze dressuurmatig verder bijleert, wat ze zeer goed op pakt.                      

Seashorse heeft een mooi formaat, is ook wat forser gebouwd, waardoor ook wat grotere volwassenen op haar kunnen rijden.             

Seashorse is in bezit van een paspoort met chip, is geënt en ontwormd. Ze is een Iers Sportpaard met afstamming van Lakeshore Road x Glensensaw. Inclusief zeer recent keuringsrapport incl. bloedafname, waarbij ze zonder aanmerkingen en zonder ijzers geheel is goedgekeurd. Is onlangs behandeld bij de tandarts.                       

Met wie mag dit correcte, mooie en lieve paard mee naar huis? Jullie gaan samen een fijne tijd tegemoet!                           

Het reserveren van dit paardje is wellicht mogelijk, kijkt u even op onze website?

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.