We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Prachtige donkerbruine 5-jarige toekomstige dressuurtopper of allrounder uit een goede stam en een fijn karakter!

 Deze 5-jarige ruin van +- 1.73m is een talent voor de toekomst! Hij beschikt over drie zeer goede gangen en heeft een fijn meewerkend karakter en een prachtige donkere kleur.

 Hij komt uit een interessante bewezen stam. Zijn moeder Buresia L is een STER, PREFERENT, IBOP, D-OC  merrie (v. Krack C x Ferro) Uit de lijn komen meerdere sportpaarden o.a ; ELITE, SPORT (Z2) PROK merrie Furesia WD (v.Westpoint) , Huresia WD (v.Decamerone) ELITE, SPORT (ZZL) , D-OC merrie , Most Wanted WD (v.Charmeur) Z1 dresssuur.

 Verder zien we in de moederlijn de overgrootmoeder Puresia WD (v.Ferro x Balzflug)  (ELITE ,EPTM, PROK ) zij bracht al meerdere succesvolle sportpaarden in zowel de disciplines dressuur en springen. 

Aan vaderszijde staat de Duitse Premie hengst Quantensprung te boek als vader van dit toekomst talent! In de pedigree van Quantensprung zien we de Grand-Prix hengsten Quando-Quando , Donnerhall , Donnerwetter. Een fantastische pedigree vol stempelhengsten!  

Vanwege een groeispurt heeft hij nog wat weinig kilometers in de benen. Betrouwbaar paard met vriendelijk karakter zowel in de omgang als onder het zadel. Braaf te rijden op ander terrein. Een bosrit of een sprongetje vindt hij ook leuk om te doen.

• Hij is altijd netjes bijgehouden bij de hoefsmid, tandarts, ontwormen en inentingen. 

• Röntgenologisch goedgekeurd incl. Hals,rug en benen op 14-12-2021 , tevens klinisch goedgekeurd op 14-12-2021

• Vraagprijs €22.500,00,- Ex.BTW. 

Ben je geïnteresseerd in deze prachtige ruin?! Of wil je meer informatie dan graag Whatsappen naar +31 6 31 21 51 74  of mail naar Mercedeshoeve@outlook.com

Stamboom

Vader QUANTENSPRUNG 3
S-DRESSUR - PREMIEHENGST
Vader van vader QUANDO-QUANDO
GRAND-PRIX - PREMIEHENGST
v.v.v. QUATTRO B
1.60m SPR, M DRESSUR
m.v.v. SCHICKERIA
Moeder van vader DONNA LAURA
HAUPTSTUTBUCH
v.m.v. DONNERHALL
GRAND-PRIX
m.m.v. HEXENTANZ
Moeder BURESIA L
STER, PREFERENT, IBOP, D-OC
Vader van moeder KRACK C
GRAND-PRIX
v.v.m. FLEMMINGH
1.30m SPR, PREFERENT
m.v.m. GICARA II
KEUR, PREFERENT, PRESTATIE
Moeder van moeder PURESIA
ELITE, EPTM, PROK
v.m.m. FERRO
GRAND-PRIX, PREFERENT
m.m.m. IRESIA
STER, PREFERENT