We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Ben je opzoek naar een toekomstige dressuurtopper met een prachtige kleur en ook nog eens uit een goede stam ? Zoek dan niet verder, want Prince Philipp Lexington heeft het allemaal! 

Naam: Prince Philipp Lexington 
Vader: Imposantos
Moedersvader: Gribaldi
Geboortejaar: 2020
Stamboek: KWPN 
Stokmaat: 1.70m 
Kleur: Zwart
Vraagprijs: €14.750,-

 Prince Philipp Lexington is een talent voor de toekomst! Hij beschikt over drie zeer goede gangen en een prachtige zwarte kleur. Philipp komt uit een zeer bewezen stam. 

Deze stoere hengst is een zoon van de Inter II hengst Imposantos die zeer succesvol is onder het zadel van Bart Veeze. Zo was Imposantos de verrichtingstopper met maarliefst een score van 89 ptn. Drie jaar op rij winnaar Anemone Hengstencompetitie 2018, 2019 en 2020. Winnaar Pavo Cup 2018 en 2019. Vijfde plaats Wereld Kampioenschap Jonge Dressuurpaarden 6-jarige.Vele overwinningen in de Lichte Tour met scores over de 75%. Inmiddels heeft Imposantos succesvol de overstap gemaakt naar de Zware Tour. 

Verder zien we in de pedigree meerdere succesvolle Grand-Prix paarden ; De Grand-Prix hengst Gribaldi staat te boek als de overgrootvader. Ook de Grand-Prix hengsten Jazz en Krack C zien we terug in zijn stamboom.

 Ook aan moederszijde zien we veel talent terug komen in de bloedlijn. Moeder Ulivia presteerde zelf op ZZ-Zwaar niveau en beschikt over het ELITE, PREFERENT, PRESTATIE, SPORT en PROK predicaat. Uit deze fantastische merrie komen al meerdere succesvolle nakomelingen waaronder de STER, IBOP, SPORT (ZZL) merrie Bolivia (v.Krack C x Gribaldi) ook Julivia-Fleur (v.Ferdeaux x Gribaldi) is een ELITE, IBOP (84,5) SPORT (ZZL) merrie. Ook bracht ze een STER, IBOP (80,5) ruin (v.Geniaal  x Gribaldi) die succesvol uitgebracht wordt in de klasse ZZL. Ook bracht deze geweldige merrie een KWPN 2de bezichtigingshengst van Expression.

 Een pedigree vol sport en talentvolle dressuurpaarden zien we in de stam van Prince Philipp Lexington. 

Philipp is vanaf oktober uit de opfok en kent inmiddels het beginnende werk aan de longeerlijn. Ook is hij bekend met afspuiten, en de hoefsmid. Philipp heeft als hengst een iets brutaal karakter. 

(Philipp is altijd netjes bijgehouden bij de hoefsmid ,ontwormen en entingen.) 

*Röntgenologisch goedgekeurd incl. Hals,rug en benen op 27-05-2022. 

Philipp wordt verkocht wegens inkrimping paardenbestand. 

- Paard staat in Oosterhout.

Ben je geïnteresseerd in deze prachtige toekomst topper of wil je meer informatie dan graag mailen naar ; Mercedeshoeve@outlook.com of Whatsapp naar +31 6 31 21 51 74 

Stamboom

Vader Imposantos
INT II
Vader van vader Wynton
PREFERENT - GRAND-PRIX
v.v.v. Jazz
PREFERENT - GRAND-PRIX
m.v.v. Acacia
PRESTATIE, PROK
Moeder van vader Zarina
ELITE, IBOP, PROK
v.m.v. Krack C
GRAND-PRIX
m.m.v. Barina
KEUR, PREFERENT, PRESTATIE, SPORT
Moeder Ulivia
ELITE, PREFERENT, PRESTATIE, SPORT (ZZ-Z) PROK
Vader van moeder Gribaldi
PREFERENT - GRAND-PRIX
v.v.m. Kostolany
PSG-INT I
m.v.m. Gondola II
Moeder van moeder Olivia B
STB - L2 DRS
v.m.m. Karlstad
1.40m SPR- L1 DRS
m.m.m. Goldy
STB