We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Talentvolle 3-jarige ruin rechtstreeks van fokker uit een geweldige moederlijn met veel predicaten en sport.

Naam: Picture Perfect   
Vader: All at Once
Moedersvader: Oscar
Geboortejaar: 2020
Stamboek: KWPN
Stokmaat: +- 1.67m
Kleur: Donkerbruin

Picture Perfect doet zijn naam zeker eer aan! Is deze 3-jarige ruin geen plaatje ?! Ook is hij een echt toekomst talent. Hij beschikt over drie goede gangen met een goede techniek. Picture Perfect heeft een fijn karakter en dan ook nog eens een geweldige stam met veel predicaten en sport.

Zijn moeder Zarah (ELITE, EPTM 87, SPORT - PSG-INT I, PROK) v. Oscar x Montecristo is een unieke merrie! Ze slaagde voor haar EPTM test met een fantastische score van 87 punten. Met onder andere een 9,0 voor haar draf en voor haar geweldige galop ontving ze maar liefst een 9,5. Zarah heeft een glansrijke sport carrière achter de rug. Als 6-jarige dressuur merrie liep ze verdienstelijk op het Wereldkampioenschap Jonge Dressuurpaarden in het Duitse 'Verden' haar verdere loopbaan verliep ook succesvol. Meerdere medailles werden er behaald op de Nederlandse kampioenschappen. (Brons Z2, Brons ZZL, Brons ZZ-Z en Zilver Junioren) en op de Europese kampioenschappen behaalde zij een Zilveren medaille met het Junioren team. Ook in de Lichte Tour behaalde Zarah mooie plaatsingen op de Nederlandse kampioenschappen een 6de en 4de plaats. Zarah bracht ook al een dochter van Winningmood (STER, EPTM 84)

De vader van Picture Perfect heeft geen belangrijke informatie nodig; All at Once is succesvol op het allerhoogste niveau namelijk de Grand-Prix. En behaald zowel nationaal als internationaal goede scores! Deze prachtige zwarte hengst nam deel aan de Olympische spelen in Tokyo 2020. All at Once wist als 2,5-jarige te imponeren op de jaarlijkse hoofdkeuring van het Westfaalse stamboek waarbij hij benoemd werd tot reserve kampioen. Ook in Nederland viel deze talentvolle hengst  op en wist hij de hengstencompetitie van het KWPN in Ermelo royaal te winnen. 

All at Once verenigd alle stamvaders van het Nederlandse dressuurpaard in zijn pedigree met Ferro, Flemmingh, Gribaldi, Jazz, Contant, Ulft en Amor.

Een pedigree vol sport en talentvolle dressuurpaarden zien we in de stam van Picture Perfect.

Picture Perfect is nog kort uit de opfok en is nog wat 'groen'. Hij is altijd netjes bijgehouden bij de hoefsmid, ontwormen en inentingen. Hij wordt verkocht rechtstreeks van fokker.

* Röntgenologisch goedgekeurd incl. hals, rug en benen op 27-05-2022 zonder bemerkingen. 

Picture Perfect wordt verkocht wegens nieuwe aanwas jonge paarden.

Ben je geïnteresseerd in deze prachtige toekomst topper of wil je meer informatie dan graag mailen naar Mercedeshoeve@outlook.com of Whatsapp naar +31 6 31 21 51 74

Stamboom

Vader ALL AT ONCE
(GRAND-PRIX) , Reservesieger, WFFS-FREE, PROK
Vader van vader AMPERE
WFFS-FREE
v.v.v. ROUSSEAU
Preferent, WFFS-FREE
m.v.v. LARIVOLA
Keur, Preferent
Moeder van vader WYNONA RB
(PSG-INT I) , Elite, IBOP, Preferent, Prestatie, Sport, D-0C
v.m.v. GRIBALDI
(GRAND-PRIX) , Preferent
m.m.v. RAVOLITE
(PSG-INT I) , Sport
Moeder ZARAH
(PSG-INT I) Elite, EPTM 87, Sport, PROK
Vader van moeder OSCAR
(PSG-INT I)
v.v.m. WOLFGANG
Keur
m.v.m. BERANIA
Ster, Preferent, Prestatie
Moeder van moeder SARAH
Keur, Prestatie
v.m.m. MONTECRISTO
(GRAND-PRIX)
m.m.m. NAARA
Keur, Prestatie, Sport