We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Omdat ik alles met haar heb beleefd en met haar heb gedaan wordt het nu tijd dat ze iemand anders de komende jaren blij en gelukkig maakt. 

Naam: Tsjikke
Afstamming: Tsjalle x Jasper
Geb. datum: 7-4-2014
Stokmaat: 1.60 m
2e Premie Ster
Klasse: Z1 dressuur met winstpunten
Geen vol papier
Geen drager van het waterhoofd- en dwerg gen
Verwantschap 18,3%
Merriestam 015
Geen (stal)gebreken
Vrij van staart- en/of maaneczeem
Tandarts: 28 september 2021
Voor het laatst ontwormd: 19 december Pramox
Hoefsmid was er op 4-1-2022

Tsjikke is een super bewegende Ster merrie. Het is een hele lieve merrie die graag van knuffelen houdt. Ze is rustig in omgang en zoekt graag contact met je. Tijdens het rijden is ze voorwaarts en erg werkwillig. Ze heeft een licht mondje en staat goed aan de hulpen, ze heeft winstpunten in het Z1 dressuur. In 2021 heeft ze haar eerste veulen op de wereld gezet van Reinder, een prachtig en goed bewegend veulen. Tsjikke zou prachtig staan voor de wagen, maar dan moet ze nog wel even beleerd worden. Een bosrit kan ze heel erg van genieten, het is geen enkel probleem om haar voorop te laten lopen en kan een steun zijn voor andere paarden die het eng vinden. Ik kan haar alleen laden in de trailer of op de wagen en ik ga dan ook zonder groom op wedstrijd. Op de wagen staat ze onderweg en op locatie rustig te wachten. Tijdens het poetsen en zadelen thuis of op een andere locatie staat ze ook rustig te wachten. Tijdens het opstappen staat ze netjes stil. Een ideale merrie voor een recreatie- of wedstrijdruiter, als familiepaard, of voor iemand die graag een mooi veulen wil fokken. 

Tsjikke is röntgen goed gekeurd voor de sport incl. hals en rug 23-12-2021

Koopjesjagers hoeven niet te reageren, Tsjikke wordt alleen verkocht aan de juiste persoon die een 5 sterren huisje kan bieden. 

De prijs voor Tsjikke is 19.500 euro. 

Filmpje van de keuring is aanwezig verkrijgbaar via whats app. 
Filmpje van het rijden wordt nog gemaakt. 

Wilt u meer informatie stuur dan even even een berichtje/appje of bel even. 

Stamboom

Vader Tsjalle
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Jasper
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.