We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Leuk allround paard te koop

Grisson heeft een stokmaat van 1.66m en is een 10 jarig KWPN springgefokt paard. Hij is braaf en eerlijk onder het zadel, maar niet voor de beginnende/onzekere ruiter. Grisson heeft tijd en goede begeleiding nodig om daar te komen waar hij hoort te zijn, want de potentie en vermogen voor de sport beschikt hij zeker!

Grisson heeft in het verleden een oefencross gelopen en deed dit braaf. Hij vindt dit super leuk om te doen. Hij zou het ook zeker leuk doen in de dressuurring vanwege zijn goede bewegingen en heeft ook veel potentie voor de springsport.

Grisson zijn afstamming is Tolan R (v. Namelus R) x Silvio I (v. Sandro) x Salerno. De springhengsten van Roelofs staan bekend om het doorgeven van goed bewegende paarden die het ook in de dressuur goed doen.

Kortom, een paard dat, met wat liefde en tijd, hoog in de sport kan komen!

We verkopen Grisson met pijn in ons hart, vanwege het beëindigen van de sport. Handelaren hoeven daarom ook niet te reageren.

Er is een mogelijkheid tot het overnemen van de toebehoren, zoals zadel en hoofdstel. 
Grisson is te bezoeken in Hertme.

Midden/hoge prijsklasse.
Voor meer informatie of vragen kunt u appen of bellen naar 06-38420812.

Stamboom

Vader Tolan R
Vader van vader Namelus R
v.v.v. Concorde
m.v.v. Eamelusiena
Moeder van vader O.Termie 19
v.m.v. Aramis
m.m.v. Wermie
Moeder Chablyne ter Dieschoot
Vader van moeder Silvio I
v.v.m. Sandro
m.v.m. Gelbkatze 33 08684 83
Moeder van moeder Sarina
v.m.m. Salerno
m.m.m. Saskia