We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

La Belle van de Moerhoek is een knappe zwarte merrie met een uitermate handig achterbeen en veel trit. De galop en stap zijn uitzonderlijk goed en met haar genen verwachten we ook een mooie carriere binnen de witte hekjes. Ook haar halfbroer Guess van de Moerhoek hebben wij een aantal jaar geleden mogen verkopen, deze maakte recent in Engeland zijn Midden Tour debuut en was al Internationaal Lichte Tour geklasseerd. Haar andere halfbroer Drakkar van de Moerhoek was eveneens zeer succesvol in de internatioale Lichte Tour rubrieken en liep in Belgie de Zware Tour!! 

La Belle heeft de tijd gekregen om goed uit te groeien en is laat zadelmak gemaakt, qua trainingsniveau heeft ze een mooie inhaalslag gemaakt. Zo loopt ze nu ongeveer M niveau. Ze is een fijn voorwaarts paard, kan iets kijkerig zijn maar binnen het normale. Echt iets voor de ambitieuze ruiter die een paard zoekt om op te leiden in de sport en eventueel nog eens een veulentje te fokken!

La Belle van de Moerhoek is nog in particulier eigendom van de fokker (geen btw).

Stamboom

Vader Governor
GP
Vader van vader Totilas
GP
v.v.v. Gribaldi
GP
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v. Jazz
GPZs
m.m.v.
Moeder Zsa Zsa BW
prok, sport (dres)
Vader van moeder De Niro
GP
v.v.m. Donnerhall
GP
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Flemmingh
1.30m spr
m.m.m.