We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

❤ones in a lifetime pony❤

Na 4 jaar in ons bezit hebben we besloten voor onze geweldige allround 12 jarige D pony een nieuwe eigenaar te zoeken.

Miss montreal is een geweldige brave leerpony. Een kind van 7 jaar kan er zo op weg rijden. Ze zal niet bokken steigeren of er vandoor schieten. Buiten haar brave karakter onder het zadel heeft ze erg veel kwaliteiten.

Dressuur Z1 met winst Springen L en M startgerechtigd

Mijn dochter is gestart op 11 jaar in B en inmiddels Z1 met winst. Springen vindt ze geweldig. Inmiddels L en startgerechterd voor het M. Cross gaat haar ook erg goed af. We hebben meerdere trainingen en clinics gedaan.

In 2019 als tean kampioen regio utrecht en daarna gereden op de NK Hippiade ermelo. Al met al dus een prachtige allrounder

Ze is makkelijk met laden. Ze loopt nu bij ons in de kudde, hier is ze de baas. Het liefst staat ze alleen. Dit maakt het dan ook juist wel weer makkelijk op buitenrit. Dit kan je prima met haar alleen doen. Netjes bijgehouden door de hoefsmid, goede hoeven geen ijzers nodig. Jaarlijks naar de tandarts geweest Jaarlijks geënt 2 x per jaar een apk door bekende chiropractor en dierenarts

Ze wordt verkocht inclusief haar spullen, meerdere winter regen en uitrijdekens, hoofdstel etcccc en passend dressuur zadel.

Ze is klinisch en röntgenlogisch goed gekeurd. Keuren mag over kosten koper.

Je kan ook de wedstrijden opvragen dan kan je zien dat ze alle jaren van haar leven wekelijks op wedstrijd is geweest.

We zien haar graag bij een gedreven kindje die met haar de sport in gaat. Het liefst zien we haar bij iemand aan huis, wat ze nu ook gewend is. Drukke stallen wordt ze niet gelukkig van.
Verder dat er een goed voerschema is met onbeperkt hooi of kuil. Dagelijks naar buiten.

Mischien veel eisen, maar het is onze prinses die niet we niet zo maar naar iedereen gaan verkopen. Ze staat niet in de weg.
Hogere prijsklasse 


Graag bellen of
appen via 0615537150

Stamboom

Vader Orlando
Predicaat sport Keur prefent fokdekhengst
Vader van vader Felthofs Orbit
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Eloise
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.