We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Hierbij verkoop ik mijn prachtige 4 jarige zelf gefokte valk ruin Kahrim.

Kahrim, 1.60 m, geboren op 1 juni 2017, komt uit onze KWPN merrie Ushi (Osmium x Elcaro x Voltaire). Zijn vader is de prachtige perlino Akhal-teke hengst Kambarbay. Kahrim is door mijzelf gefokt dus zijn hele geschiedenis is bekend. (Inclusief foto's)

Kahrim is op de NRPS veulenkeuring van 2017 kampioen geworden en heeft toen ook op de cover van het NRPS magazine gestaan. Hij is in januari 2021 gecastreerd, vorig jaar heeft hij wel gedekt maar vertoont nu geen hengstengedrag meer. Staat ook naast mijn merries op stal en kan goed overweg met andere paarden/pony's in het land en op de paddock. Ik heb Kahrim kort geleden zelf zadelmak gemaakt en heel langzaam aan pakken we dit verder op, dit doet hij erg braaf en leert snel maar is nog jong en kan wat sensitief zijn, Kahrim heeft daarom een ervaren en zekere ruiter nodig. Kahrim kan erg fijn bewegen en heeft zeker potentie voor de (hogere) wedstrijd sport!

Kahrim is reeds bekapt, geënt (8 oktober) en ontwormd. Heeft geen stal gebreken. Is röntgenologisch goed gekeurd voor de sport, wel een kleine bemerking. Overkeuren of andere keuringen natuurlijk toegestaan maar K.K.

De reden van verkoop is dat ik meerdere paarden bezit en mij volledig wil richten op de fokkerij. Kahrim gaat mij erg aan mijn hart en ik gun hem daarom een maatje die hem alle liefde, aandacht en tijd kan geven en lekker met hem aan de slag wil gaan. Er zit dus geen haast achter de verkoop!

Op stal zijn ook zijn moeder Ushi (momenteel wederom drachtig van een volle broer of zus van Kahrim, uitgerekend in maart), zijn halfbroer Qi'Oxygenium en zijn enige dochter Nevada Bennesse te zien.

Koopjes jagers hoeven niet te reageren. Een goed bod is welkom. Een aanbod van een ruil tegen een (drachtige) merrie is ook welkom.

https://nrps.nl/database/528008201700232-kahrim
Instagram: Kahrim_nrps

Stamboom

Vader Kambarbay
Vader van vader Kuvvatli
v.v.v. Karaman
m.v.v. Alchak
Moeder van vader Sonata
v.m.v. Mukhtar
m.m.v. Sil
Moeder Ushi
Stb, D-OC
Vader van moeder Osmium
v.v.m. Ferro
m.v.m.
Moeder van moeder Orole
v.m.m. Elcaro
m.m.m. Karole

Prestatielijst

Evenement Jaartal Categorie Plaats geëindigd
NRPS veulenkeuring 2017 Reg. A Hengstveulens 1