We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Dressuurtalent in de dop!

Youtube video: https://youtu.be/Hloy6OXvEsQ
Deze stoere en lieve merrie Narzanne is klaar voor een nieuw avontuur. In het voorjaar van 2021 is ze getraind en zadelmak gemaakt. Sinds een aantal maanden is ze weer onder het zadel opgepakt en wordt ze voorbereid op haar eerste wedstrijd in april. Bovendien heeft ze haar eerste jonge paardenwedstrijd gelopen, op buitenrit in een drukke verkeersomgeving en mee naar het bos en strand geweest. Deze merrie beschikt over een nuchter en gouden karakter en staat alleen te koop wegens doorlopende fokkerij!

Gezien haar leeftijd is ze natuurlijk niet geschikt voor echte beginners, maar wel voor iedereen die wil opstappen en wegrijden. Narzanne is met haar mooie model en front een opvallende verschijning en ook zeer geschikt voor de dressuurfokkerij. Haar moeder behoorde tot de beste merries van Brabant en Nederland (NMK) en uit deze stam komen zowel internationale dressuurpaarden als springpaarden. Geen stalgebreken, lief in de omgang en ze gaat makkelijk de trailer in. In mei 2020 is ze röntgenologisch goedgekeurd voor de sport en fokkerij zonder bemerkingen. Keuringen toegestaan k.k. Hogere prijsklasse € 10.000>

Stamboom

Vader Expression
GP dressuur
Vader van vader Vivaldi
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Vincent
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Cazanne
Elite sport(drs) IBOP
Vader van moeder Johnson
GP dressuur, preferent
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Marzanne
Preferent prestatie prok
v.m.m. Gabor
m.m.m. Arzanne
Keur