We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Jonge talentvolle Connemara pony zoekt een nieuwe ruiter om mee door te groeien in de sport

Gershwin is 6 jaar oud en meet 146cm. Ontzettend braaf in de omgang en houdt van aandacht. Tijdens het rijden is hij voorwaarts waardoor wij hem niet geschikt vinden voor een onervaren/ onzekere ruiter. Hij springt over alles heen en vergeeft de ruiter als het eens niet uitkomt. Zou daarom ook geschikt kunnen zijn als eventing pony. De pony springt graag en kan daar wat fanatiek door worden (is makkelijk terug te krijgen op een normaal bit). 

Gershwin is een zoon van Justice Poetic die zelf tussen de paarden op 140 niveau sprong en vele goede nakomelingen heeft gegeven. Gershwin is nog niet gepresenteerd op de keuring, maar voor de liefhebbers zou hij interessant zijn om dit traject te kunnen doorlopen. 

Gershwin kan makkelijk naast merries staat zowel op de wei, in de stal als op transport. Op de poetsplaats en in de bak geeft hij geen kick om andere paarden. Hij loopt braaf (sukkelig) aan het touwtje mee en wordt geknuffeld en gepoetst door jonge kinderen.  

We zien hem graag bij een getalenteerde ruiter die een pony zoekt voor de toekomst. Met een pony met zo’n fijn karakter en werkwilligheid zit er veel in voor de toekomst. Pony is helemaal gezond en vertoont geen gebreken. Heeft droge benen en sterke hoeven. 

Pony valt in de hogere prijsklasse. Zal komende tijd verder doorgetraind worden (prijs kan hierdoor veranderen). Voor verdere informatie kunt u het beste contact opnemen. I.v.m. wisselende tijden bereikbaar graag bericht sturen via whatsapp of laat een bericht achter. Telefoonnummer: +31638605278

Stamboom

Vader Justice Poetic
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder LEHID CANAL PRINCE
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.