We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Zoek jij een opvallende pony om mee te shinen in de ring? Dan is deze merrie wat je zoekt!

Annie is een 9-jarige platenbonte merrie. Ze heeft drie goede basisgangen en een prachtige uitgestrekte draf. Alle knoppen tot en met het Z zitten erop. Ze kent een groene wissel en leert momenteel arbeidspirouettes, wat ze heel goed oppakt. Ze kan ook een leuke sprong maken, maar dit is door de eigenaresse nooit verder uitgewerkt. 

Annie is braaf op vreemd terrein. Ze loopt braaf op wedstrijden, gaat op buitenrit en mee op paardrijvakantie. In de zomermaanden gaat ze zonder problemen met andere merries het land op. Ze is niet kijkerig en is braaf bij de veearts, smid en tandarts. In het werk kan ze sensibel en wat heter worden, daarom minder geschikt voor de hele jonge of onervaren ruiter.

Ze is recent röntgenologisch goedgekeurd voor de sport, zonder bemerkingen, op zowel hals, rug en benen. Ze heeft geen (stal)gebreken en is nooit kreupel geweest. Ze meet 1.55

Voor vragen liever appen dan bellen naar 06 25516178

Goed tehuis is belangrijker dan de prijs. 


Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.