We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Calway Cheslea is een allround topper die voor je door het vuur gaat. Ze is een 8 jarige merrie van 1.48 cm groot met een hartje van goud.  

Afgelopen seizoen vooral uitgebracht in de eventing. Cheslea is erg koel en kijkt nergens van op maar is wél alert tijdens het rijden en zal altijd meedenken. Zowel de technische lijnen als de bredere hindernissen zijn geen enkel probleem. Waterbakken, trakehners, smalletjes of andere soorten hindernissen zijn tevens geen enkel probleem, ze loopt er zo naar toe.

Ze onderscheid zich van andere pony’s in de eventing doordat ze in een zware/technische cross andere pony’s achter zich laat omdat ze vaak als een van de weinige foutloos is. 

Ook het springen is geen probleem voor Cheslea.
De pony beschikt over vermogen en loopt op dit moment Z springen. Ook misstaat ze niet in de dressuurring en loopt ze in de Z eventing een FEI dressuurproef. 

Cheslea is absoluut geen makkelijke pony en is niet geschikt voor iedere ruiter. Ze wil graag werken en kan sterk en snel zijn. Cheslea heeft de kwaliteiten en de potentie om op internationaal niveau te lopen. 

Ze is nog niet uitgebracht op internationaal niveau omdat de ruiter ouder dan 16 is. Te koop wegens het binnenkort bereiken van 18 jarige leeftijd en de overgang naar de paarden. 

Pony heeft geen gebreken en is makkelijk in de omgang. 

Hogere prijsklasse

Interesse? Neem gerust contact op!
06-40739186 

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.

Prestatielijst

Evenement Jaartal Categorie Plaats geëindigd
SGW Rekken 2021 Z 1
SGW Diepenheim 2021 Z 2
SGW Vasse 2021 M 2
SGW Bollert Brons 2021 M 3
SGW NK 2021 M 4
Noord Nederlandse Kampioenschappen 2021 M 1