We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Deze prachtige merrie van Apache heeft het allemaal. Ze is als 3 jarige netjes zadelmak gemaakt en opgeleid voor de IBOP waar ze glansrijk voor geslaagd is waarna ze direct ook Ster verklaard werd. Een jaar later op de centrale keuring werd ze met heel fijn commentaar Elite verklaard wat dus betekend dat ze ook in het bezit is van een Doc predicaat.

Als 4 jarige is ze uitgebracht is het L2 met mooie scores. Als 5 jarige heeft ze een prachtig gitzwart hengst veulen gebracht van Le Formidable. Lavina is een geweldige moeder geweest. November is het veulen afgespeend en intussen is Lavina weer netjes op ijzers gekomen en is ze weer wat gelongeerd. Ze is weer mooi in vorm en staat er weer netjes voor om eventueel verder aan de slag te gaan! Ze wordt op dit moment niet gereden!

Helaas kunnen we niet alles houden en met de huidige jonge aanwas en de komst van weer een paar veulens, hebben we besloten Lavina aan te bieden voor de verkoop!
Een unieke kans om een prachtige jonge Elite Ibop Doc merrie op stal te hebben die zich ook al als moeder bewezen heeft.
Lavina heeft dan ook een zeer interessante afstamming. Haar moeder is een Elite dochter van Tygo. Cayenne JC heeft in Lichte Tour dressuur gelopen en liep ook niet onverdienstelijk in het 1.30 springen. Dit maakt deze merrie dan ook uniek dubbel Sport.
Haar grootmoeder Veraline JC is een dochter van Furore en liep eveneens in de Lichte Tour. Deze merrie is dan ook in het bezit van een Ster, Sport en Doc predicaat.
Overgrootmoeder Pamberly is een dochter van Jazz. Deze merrie is ook Ster, Sport en Prestatie. Ze liep zelf Z2 en bracht meerdere Z2 en hogere paarden waarvan 1 zilver behaalde op de paralympische spelen in 2021.

Voor meer info en/of interesse kunt u bellen met 06 57 57 85 86.

Stamboom

Vader Apache
Preferent
Vader van vader UB40
Keur
v.v.v. Olivi
Keur
m.v.v. Kilucienne
Keur, Preferent, Prestatie, Sport
Moeder van vader Tolanda
Elite, Preferent, Prestatie, Prok
v.m.v. Krack C
m.m.v. Olanda
Ster, Preferent, Prestatie
Moeder Ciara
Elite, Sport(Dress), Sport(Spr), DOC
Vader van moeder Tygo
v.v.m. Numero Uno
Preferent
m.v.m. Domine
Ster, Preferent, Prestatie
Moeder van moeder Veraline
Ster, Sport(Dress), DOC
v.m.m. Furore
m.m.m. Pamberley
Ster, Prestatie, Sport