We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Furrure (Fuur) is een grote vriendelijke bonte reus. Hij is een ruin 5 jaar oud en z'n stokmaat is ongeveer 1.75. Zijn kleur en maat maken hem een echte blikvanger! 

Fuur is braaf bij de hoefsmid, tandarts, dierenarts en fysiotherapeut. Daarnaast is hij braaf op de trailer, op de wasplaats en op ander terrein. Hij is gewend aan (groot) verkeer en is zowel onder het zadel als aan de hand meegeweest langs de weg. Het is een sociaal paard, zowel richting paarden als richting mensen. Hij staat op dit moment met verschillende paarden (merries en ruinen, allerlei leeftijden) en z'n beste mensenvriend is 2.5 jaar oud. Iedereen op stal is dol op hem, want hij is dol op aandacht. 

Fuur heeft geen vol papier. Zijn moeder is een merrie van Viva Vivaldi (v. Vivaldi). Zijn vader is bekend en is een allround paard (Z2 dressuur, L springen). Vader is goedgekeurd bij het ZSSE en was kampioen bij het Bonte Paarden Stamboek. 

Hij is op dit moment niet onder het zadel, maar is eerder wel gereden (B/L niveau). Op dit moment wordt hij meerdere keren per week gelongeerd (dubbele longe, zadel en hoofdstel). Hij zal opnieuw opgepakt moeten worden onder het zadel en is daarom aantrekkelijk geprijsd! Hij is door tijdsgebrek niet onder het zadel en tijdsgebrek is ook de reden van verkoop. 

In verband met werk graag contact opnemen via WhatsApp ipv bellen. 

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Meggan
Vader van moeder Viva Vivaldi
Ggk. Oldenburg
v.v.m. Vivaldi
m.v.m.
Moeder van moeder Merel STV
Elite sport (Dr.)
v.m.m.
m.m.m. Flair
Keur pref prest