We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

De Wolfershoeve's Lisra is een lieve, getalenteerde New Forest merrie. Ze wordt dit jaar 4 (2018) en is 1.36,5m groot, dus een grote C-pony. Afstamming: Comm’s Forest Dille X Orlando.
Lisra heeft bijzonder mooie gangen, vooral in draf en galop steelt ze echt de show. Haar draf is ruim, sierlijk en met een goed achterbeen. Haar galop is zeker voor haar leeftijd heel mooi gedragen, ze springt mooi omhoog en heeft veel ruimte in haar galopsprong. In de dressuurring gaat ze hier zeker prijzen mee pakken! Ook is de dressuurmatige basis voor haar leeftijd goed bevestigd, ze loopt fijn en simpel nageeflijk. 
Springen kan ze ook hartstikke goed. Ze vindt springen heel leuk, is niet bang en gaat altijd naar de overkant. Ze laat een mooie techniek zien en veel vermogen. 
We zien Lisra graag terecht komen bij een fanatiek ruitertje die wedstrijden wilt gaan rijden. Door haar leeftijd is ze logischerwijs nog wat groen, dus niet geschikt voor de echte beginner. We denken dat ze met goede begeleiding met elke ruiter ver kan komen, gezien haar fijne karakter en aanleg voor de sport.
Lisra is lief in de omgang en heeft geen (stal)gebreken. 
Normale tot hogere prijsklasse.  
Contact: +31 6 53858900

Stamboom

Vader Comm’s Forest Dille
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Orlando
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.