We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Wordt deze knappe 6 jarige top ruin jou nieuwe toekomsttopper?

Lancalot is een 6 jarige ruin en staat op jou te wachten om aan de slag te gaan. Hij is een super gemotiveerd paard en wil graag voor je werken. Ook in de ring maakt hij zich helemaal en loopt hij graag op zijn best door de ring heen. Hij is bekend met de eenvoudige wissel, vliegende wissels, contragalop en contra naar contra galop, wijken, appuyeren, schouderbinnenwaarts, travers, keertwendingen, grote piroutte en zijn rustig aan begonnen met de passage. Doordat hij wat later doorbloeide heb ik hem meer de tijd gegeven om zich door te ontwikkelen.  Hij begint zich steeds meer te bevestigen en pakt het sluiten heel makkelijk op. Het is een paard wat graag alles geeft in de ring en daarom niet voor een amateur aangeraden omdat hij soms fris kan zijn waardoor hij wat sensibel wordt. Bij een gevorderde ruiter kan hij zich makkelijk weer bevestigen
.
Lancalot is een paard wat alles erg makkelijk oppakt en laat veel kwaliteit zien voor het hogere werk, ook richting piaf en passage laat hij mooi zien en heeft hij veel kwaliteit voor.
Verder heeft hij 3 nette gangen.

Lancalot is op stal een paard wat heel rustig en aanhankelijk is, is daarbij ook graag tussen andere paarden. Op wedstrijden kan hij makkelijk alleen op de trailer staan en is hij rustig en afwachtend. Ook bij de smid en scheren is hij super braaf .

Heeft verder geen stalgebreken en is volledig gezond.
Is in 2019 Röntgenologisch goedgekeurd (benen), overkeuren mag k.k.

Wordt momenteel nog steeds uitgebracht op wedstrijden. (m1+9)

Voor meer informatie of interesse stuur een berichtje naar 0634578539.

Stamboom

Vader landjonker (fruhling)
Vader van vader landadel
v.v.v. landgraf 1
m.v.v. novella
Moeder van vader hauptstutbuch griselda
v.m.v. tin rocco
m.m.v. hauptstutbuch grittisa
st.pr.st.
Moeder stutbuch 1 gladdys
Vader van moeder peter pan
v.v.m. pilot
m.v.m. hauptstutbuch gethsemane
Moeder van moeder hauptstutbuch grannuschka
v.m.m. grannus
m.m.m. hauptstutbuch wendy