We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Met pijn in ons hart verkopen wij onze sportpony Lady Vivette. Zij is een donkerbruine Welsh merrie van Rietheims Hilbert. Lady Vivette is een 14 jarige D pony van 147,5 cm. Zij loopt op dit moment Z1+10 dressuur. Voorheen heeft ze Z1 en M1 dressuur gelopen. Er is heel veel met haar in het bos gereden. Alleen en in een groep. Vivette geniet hier volop van. Ze is verkeersmak. Zij heeft ook een paar keer een oefencross gelopen. Zij is dol op springen maar hierin is ze nooit op wedstrijden uitgebracht. Vivette is een brave pony zonder stalgebreken en zij is braaf bij de hoefsmid, tandarts, scheren en in de  trailer. Geweldig lieve pony in de omgang. Onder het zadel wil ze graag werken en kan ze soms een beetje heet worden als je haar fanatiek aan het werk zet. Ze kan een beetje gevoelig zijn maar ze zal nooit bokken of steigeren.
Het is denken wij een goede leerpony voor een ruiter die van een kleinere pony af komt en al rijervaring heeft. Wij denken dat ze niet geschikt is voor beginners. Pony is altijd keurig op tijd geënt, ontwormt en behandeld door de tandarts.  Filmpjes zijn aanwezig op aanvraag. De pony is klinisch gekeurd in 2019 . Keuren mag k.k.
Wij vinden het erg belangrijk dat ze op een goed plekje terecht komt bij een ruiter die heel veel van haar mag leren. Bij interesse kunt u bellen, appen of mailen. Filmpjes op aanvraag.
Pony valt in de wat hogere prijsklasse

Stamboom

Vader Rietheim's Hilbert
Vader van vader Vita Nova's Golden Boris
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Speyksbosch Noblesse
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Lady Jane
Vader van moeder Oakley Bubbling on
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Flora's hof Prudence
v.m.m.
m.m.m.