We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

** Bij serieuze interesse vragen wij u te reageren via WhatsApp of sms. Wij krijgen veel mailtjes binnen, welke na het beantwoorden terug komen en niet afgeleverd kunnen worden. Hierbij ook een verzoek aan mensen die al gereageerd hebben via de mail maar nog geen reactie hebben mogen ontvangen, graag nogmaals een bericht te versturen via WhatsApp of sms. **

Superleuke en knappe KWPN merrie uit de Reina stam van Glock’s Toto jr. x ster prok ibop drs. v. Jazz x elite preferent prestatie v. Hurricane.
Merrie meet nu 1.65m. Is thuis afgericht tm L2 niveau, word momenteel echter niet gereden vanwege ziekte eigenaar.
Maar is wel opstappen en wegrijden, ontzettend braaf voor haar leeftijd.
Ze word wel aan de longe in conditie gehouden.

Wij zoeken door noodgedwongen verkoop een goede plek voor deze lieve merrie. Zij is bij ons geboren dus haar hele geschiedenis is ons bekend.
Ze heeft geen (stal) gebreken en is op 19 november 2021 röntgenologisch goedgekeurd voor de sport. Ook heeft zij al het D-OC predikaat bij het KWPN stamboek. Helaas heeft ze door een slechte voorbereiding haar beweging niet goed laten zien op de stamboekkeuring. Bij een goede IBOP test of het sportpredicaat krijgt zij direct het ster predikaat. 
In de omgang een lieve merrie, wel wakker (jong) dus niet geschikt voor beginners. Is ook een ontzettend leuk paard voor overstap van de pony’s. Kent geen merrie gedrag. Altijd op tijd ontwormt, geënt en naar de hoefsmid geweest. In mei naar de tandarts geweest. In augustus nog nagezien door chiropractor, geen bijzonderheden. Eventueel kunnen op maat gemaakt zadel en hoofdstel mee verkocht worden.

Stamboom

Vader Glock’s Toto jr.
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Daylene Reina
Ster prok ibop drs. WFFS vrij
Vader van moeder Jazz
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Hurricane
m.m.m.