We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Wegens inkrimping van onze fokkerij te koop:

STER, PROK, IBOP (79pnt), L2 dressuur merrie met TOP KARAKTER (Daily Diamond x Tango)

Beschrijving:
Magnifique Sollenburg is röntgenologisch goedgekeurd voor de sport (incl. PROK), als driejarige gemeten op 1.66, maar is inmiddels nog wel wat gegroeid en heeft geen (stal)gebreken. Deze lang gelijnde vierjarige merrie is in 2020 zadelmak is gemaakt en heeft direct een IBOP gelopen. Met 79 punten haalde ze ruimschoots de IBOP (cijfer 8 voor: stap, draf, galop, souplesse en rijdbaarheid) en werd zij direct STER verklaard. Magnifique werd door de jury geprezen om haar losgelaten manier van bewegen, afdruk en rijdbaarheid voor de korte tijd dat zij onder het zadel was. Als driejarige is zij dan ook mee geweest naar de Veluwe en het strand waar zij ook weer liet zien over een eerlijk karakter te beschikken.
Vorig jaar is Magnifique gedekt met Ferdeaux en ze heeft dit voorjaar een rassig merrieveulen met evenals een fantastisch karakter gegeven. Dit veulen was al snel verkocht.
Sinds afgelopen september is Magnifique weer onder het zadel en eind oktober heeft zij zich weten te klasseren met scores van 70% en oranje linten in de klasse L2. In 2 wedstrijden heeft Magnifique 10 winstpunten in het L2 bij elkaar gelopen met allemaal scores van 200 pnt en hoger.
Kortom een merrie met een fantastisch karakter die gevraagde werk als eenvoudig ervaart.

Fokkerij: De moeder van Magnifique Sollenburg is de ELITE IBOP PROK PREFERENT merrie Elegance Sollenburg. Deze merrie verdiende als driejarige een ticket voor het NMK en was in 2012 de dressuur IBOP topper in Warga.

De volledige pedigree van Magnifique Sollenburg is te vinden op: https://www.horsetelex.nl/horses/pedigree/2150412/magnifique-sollenburg

Film op aanvraag
Prijscategorie: €20.000 - €25.000,- incl BTW

Voor meer info of een bezichtiging kunt u contact opnemen met 0613094093
Kijk op onze site voor meerdere fijne sportpaarden/veulens. www.stalchavaleh.nl

Stamboom

Vader Daily Diamond
Vader van vader Daily Deal
v.v.v. Diamond Hit
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Elegance Sollenburg
Vader van moeder Tango
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Elcaro
m.m.m.