We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie


Galius is een stoere friese hengst
Deze hengst heeft meegedaan aan het nakomelingen onderzoek van mees 479 en heeft het afgerond met een aantal mooie cijfers . Hij is tijdens dit onderzoek goed doorgereden waardoor hij een nette (b)proef loopt en goed loopt in het tuig. Galius heeft een zeer fijn en werkwillig karakter.

Hij is een nakomeling van de verrichtingstopper van 2016, Mees 479. Deze hengst heeft zich zeer bewezen in de dressuursport (zware tour startgerechtigd). Zijn prestaties in het centraal onderzoek laten dit ook zien, waarbij hij onder het zadel 81 punten scoorde, in het mennen 85.5 en in het tuigen 83 punten behaalde. Verder heeft deze hengst al diverse kampioenstitels behaald. 

Hij komt uit onze merrie Famke. Famke is de volle zus van de hengst Sybrand hof die lichte tour liep met H. van Hall. Famke is een nakomeling van de goedgekeurde hengst brandus die bekend stond om zijn sportaanleg vererving.

Voor meer informatie kunt u bellen of appen naar:
0625041162 (P.Dekker)


Stamboom

Vader Mees 497
Vader van vader Tymon 456
v.v.v. Andries 415
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Famke Hof
Vader van moeder Brandus 345
v.v.m. Reitse 272
m.v.m.
Moeder van moeder Oetske
v.m.m. Tamme 276
m.m.m.