We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Prachtige grote ruin te koop met gouden karakter ! Hij is 3 jaar oud en ruim 1.70 hoog. Een mooi groot paard dat het straks super zal doen in de dressuurring. Super gangen en nu al mooi groot en volledig gekeurd zowel klinsch als rontgenologisch incl hals en rug geheel zonder bemerkingen. Hij heeft een heel fijn nuchter karakter. Volgt je overal en is super vriendelijk. Een echte knuffelaar die nergens van op kijkt. 

Wij zijn eerst rustig begonnen met longeerwerk en grondwerk en vervolgens hebben we hem bekend gemaakt met zadel en hoofdstel. Hier reageerde hij totaal niet op en ook het longeren met zadel vond hij niet spannend. We hebben er nu een aantal keer op gezeten en dit doet hij super braaf. Zowel met het longeren als onder de man heeft hij geen bok gegeven of zich gespannen gemaakt. Het is een braaf nuchter paard dat niet sensibel of kijkerig is. Hij is volledig op jou gericht en echt met jou en het werk bezig. Leert snel en is erg vriendelijk. Wij zullen het werk nu rustig voortzetten zo lang hij te koop staat.

Wie gaat er met dit geweldige paard voor de toekomst aan de slag !?

Vraagprijs 15.000,- bij snelle afhandeling bespreekbaar

Voor video > 0616021972 🎬

0616021972

Stamboom

Vader Iconic B
Vader van vader Bon bravour
v.v.v. Painted black
m.v.v. Odette
Moeder van vader Niniek stv
v.m.v. Jazz
m.m.v. Fabriek stv
Moeder Hanley star fh
Vader van moeder De niro
v.v.m. Donnerhall
m.v.m. Alicante b
Moeder van moeder All star d
v.m.m. Florencio
m.m.m. Hellerstern d