We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Purcells Toffee (Toffee) is de naam van deze merrie. Ze is geboren in 2012 en ze is circa 1.54m hoog. Toffee is een leergierig en meewerkend paardje. Ze pakt de training hier goed op, en doet haar best voor je, ook als ze iets moeilijk vindt. Ze loopt inmiddels hier al op een ruime L niveau. Voorheen is ze voornamelijk gebruikt om buiten mee te rijden.                                     

We kunnen hier minder gevorderde ruiters veilig op haar laten rijden, maar het is een sportpaardje en ze biedt de gevorderde ruiter voldoende kwaliteit.                                      

Toffee beschikt over 3 leuke gangen Ze heeft een dun vachtje, zeker in de zomer en je moet dus niet te ruw zijn met borstelen. (Hier mag trouwens bij meer paarden de aandacht op gevestigd worden). Ze is heel erg sociaal naar andere paarden.                               

Toffee is in bezit van een paspoort met chip, is geënt en ontwormd. Ze heeft haar verkoudheidjes, door stalklimaatwisseling, al gehad en je krijgt met haar een gezond paardje mee, wat goed in haar vel zit. Ze is totaal vrij van gebreken.                     

Inclusief recent keuringsrapport inclusief bloedafname waarbij ze is goedgekeurd voor de sport, gekeurd door een erkende paardendierenarts, waardoor het paard direct door uw verzekeraar wordt opgenomen. Is onlangs naar de tandarts geweest, inclusief recent tandartsrapport.                              

Het reserveren van dit paardje is wellicht mogelijk, kijkt u even op onze website?

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.