We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Sammy is een 14-jarige ruin van 1.48m. 
Sammy loopt momenteel Z2 dressuur met 30+ winstpunten. Hij is zeer werkwillig en vindt het altijd leuk om op pad te gaan. Ook houdt hij enorm van knuffelen en is gek op aandacht. Hij is erg sociaal en kan met elke pony/paard goed overweg.
Wij hebben Sammy vijf jaar in ons bezit gehad en zijn in die tijd rustig van de L1 naar de Z2 gereden. Wij hebben samen vele wedstrijden gereden (en gewonnen), ook hebben we vaak aan regiokampioenschappen meegedaan. Zo werden wij reserve kampioen L2, reserve kampioen M2, regiokampioen Z1 en zijn we 3x op de Nederlandse Kampioenschappen geweest. Ook hebben wij meerdere malen kür op muziek gereden in de klasse Z2.  Wij hebben voor de afwisseling wat gesprongen maar we hebben hier verder weinig aandacht aan besteed. Sammy geniet van op wedstrijd gaan en zet dan altijd zijn beste beentje voor, maar daarnaast vind hij het ook leuk om een buitenrit te maken. 
Wij hebben met Sammy alles bereikt wat we konden bereiken en daarom gun ik Sammy een nieuw avontuur met een jonge ambitieuze ruiter. Wij zoeken voor Sammy een fijn huisje en vinden een goeie klik dan ook erg belangrijk.
Sammy is elk jaar ingeënt en naar de tandarts geweest, verder is hij braaf bij de hoefsmid en loopt hij heel makkelijk de trailer op. Sammy heeft geen stalgebreken.

Bij interesse bel naar 06-21543063
Filmpje op aanvraag
Handelaren hoeven niet te reageren, op vragen over alleen de vraagprijs wordt niet gereageerd.  

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.

Prestatielijst

Evenement Jaartal Categorie Plaats geëindigd
Regiokampioenschappen 2017 L2/DE 2e
Regiokampioenschappen 2018 M2/DE 2e
Outdoor gelderland 2018 M2/DE 3e
Regiokampioenschappen 2019 Z1/DE 1e