We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

10-jarige Bon Bravour x Krack C ruin van 1m72.

Lief, knuffelig, altijd happy, nuchter, top braaf, talentvol en top schoolmaster. Geeft een heel erg safe gevoel, accepteert heel erg veel van zijn ruiter. Niet ril, sensibel of heet. Licht, fijn en makkelijk in de mond en aanleuning. Springt de wissel, series, appuyement, pirouette, etc.

Braaf op vreemd terrein, op (grote) wedstrijdlocaties, in het bos, op het strand, door de zee, op stal, in de omgang, op de trailer (heel rustig en geduldig), bij de hoefsmid, met kinderen, honden, etc. 

Uitermate geschikt voor de ruiter met ambitie voor de hogere dressuur sport, overgang pony naar paard en/of voor de onzekere ruiter die een heel betrouwbaar paard zoekt.

In december 2018 volledig röntgenologisch en klinisch goedgekeurd zonder bemerkingen inclusief rug en hals. Geen (stal)gebreken, 100% gezond, geen medisch verleden en rechtstreeks van de fokker gekocht.

Filmpje op aanvraag

Hoge prijsklasse (vraagprijs inclusief 21% btw)

Stamboom

Vader Bon Bravour
Vader van vader Painted Black
v.v.v. Gribaldi
m.v.v. Litchy
Moeder van vader Odette
v.m.v. Chronos
m.m.v. Hinsly
Moeder Veroniek
Vader van moeder Krack C
v.v.m. Flemmingh
m.v.m. Gicara II
Moeder van moeder Normiek
v.m.m. Hitchcock
m.m.m. Termiek