We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Wegens gezondheidsredenen helaas te koop aangeboden, enkel voor een goede plek die deze lijn graag voortzetten.

Mooie en bijzonder lieve Ster, PROK, IBOP drs. WFFS vrije Jazz merrie uit 2008, stokmaat 1.69m. Afstammeling uit de zeer bekende Reina stam v. Jazz x elite pref. pres. v. Hurricane x ster voorlopig keur pref. pres. v. Sultan. Komt uit dezelfde merrielijn als Glock's Johnson.
Deze merrie is zelf nooit aangeboden voor elite predicaat op CK.

Merrie is niet gedekt in 2021, is wel een hele goede en lieve moeder. Gezien de papieren en kwaliteit van het paard heel geschikt voor de fokkerij.
Superlief paard in de omgang en op stal. Kent geen (stal) gebreken. Kan prima in een groep.

 Graag enkel reacties van mensen welke een goede en lieve fokmerrie uit een zeer goede stam zoeken. Word enkel verkocht voor de fokkerij, merrie is geen staker ( is altijd opstappen en wegrijden) en is niet kreupel. Maar word al even niet meer bereden dus word van “uitproberen” niet beter. Een goede plek is zeer belangrijk voor ons. Prijs is dan ook in overleg.

De merrie heeft bij ons een aantal nakomelingen gebracht, waaronder een Negro die naar Engeland is verkocht. Haar vier jarige dochter van Glock’s Toto jr. (foto 4 en 5) is nog in ons bezit en helaas eveneens te koop. Deze word op korte termijn gekeurd voor de sport. Door spanning tijdens de stamboekkeuring is deze mooie merrie ( D-OC) geen ster geworden, exterieur matig wel maar door de spanning liet ze haar beweging slecht zien. Met een goede IBOP behaalt zij gemakkelijk haar ster predicaat.

Stamboom

Vader Jazz
Preferent
Vader van vader Cocktail
Preferent
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Charmante
Keur
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Karlene
Elite preferent prestatie
Vader van moeder Hurricane
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Gareina
Voorlopig keur preferent prestatie
v.m.m. Sultan
m.m.m.