We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

BINNENKORT TE KOOP - bezichtigen kan vanaf half februari.

 4 jarige merrie Mandoer des Fontaines (Damiro x Galoubet A) x Apple Juice (Tresor D’Opaline x Fier de Lui Z) x Andiamo

Merrie is nog onbeleerd. Ze is braaf in omgang en bekend met longeren. Los laat ze een nette sprong zien en ze beschikt over goede gangen. Kortom, een leuke merrie om direct mee aan de slag te gaan. 

Gezien haar afstamming zou ze ook als fokmerrie zeer geschikt zijn. Niet allerdaagse bloedlijnen met toch verschillende succesvolle springpaarden in de familie, van zowel vaders als moeders kant, zorgen voor een mooie bloedspreiding en de mogelijkheid een goed springpaard te fokken.

Vader Mandoer des Fontaines sprong op 1.45m niveau, maar zowel Damiro als Ramiro Z, alsmede Galoubet A werden uitgebracht op 1.60m niveau. Ook vanuit moeders kant sprongen voorouders op 1.60 niveau, zoals moeders vader Apple Juice, diens vader Tresor D’Opaline en diens opa Fier de Lui, evenals Andiamo.
De moeder van Mandoer des Fontaines bracht nog een internationaal springpaard en tevens twee succesvolle fokmerries die op hun beurt beide meerdere internationale springpaarden en een goedgekeurd dekhengst bij SF hebben gebracht. 

Merrie heeft een stokmaat van ongeveer 1.65m, maar oogt veel groter.

Wij versturen GEEN filmpjes, komen kijken staat vrij. Bij serieuze interesse telefonisch contact opnemen. 0646293252.
€7500,-
Röntgenologisch en klinisch goedgekeurd. 

Stamboom

Vader Mandoer des Fontaines
Vader van vader Damiro
v.v.v. Ramiro Z
m.v.v. Torette
Moeder van vader Fidjie du Bigot
v.m.v. Galoubet A
m.m.v. Ugoline du Bigot
Moeder Macuba R
Vader van moeder Apple Juice
v.v.m. Tresor d'Opaline
m.v.m. Duel
Moeder van moeder Mikkie R
v.m.m. Andiamo
m.m.m. Babe