We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Fantastische unieke merrie! Finalist op het NMK + een geweldige stam met veel predicaten en sport. Interessante merrie voor zowel sport als fokkerij! 

Naam: My Wisthly (STER , VOORL.KEUR)
Vader: Expression
Moedersvader: Oscar
Geboortejaar: 2017
Stamboek: KWPN 
Stokmaat: 1.70m - 1.72m 
Kleur: Vos 
Prijs: >35.000,- 

My Wisthly is een dochter van de Grand-Prix hengst Expression en is een unieke merrie! Ze beschikt over drie zeer goede gangen. En een uitmuntend en fijn meewerkend karakter en dan ook nog eens een geweldige stam met veel predicaten en sport. 

My Wisthly deed al goede zaken op de Stamboekkeuring in Epe waar ze met een score van 80/85 met vlag en wimpel haar STER en VOORL.KEUR predicaat behaalde!  (Exterieur: 80,00 / Bewegen: 85,00 - Stap: 80,00 / Draf: 85,00 / Galop: 80,00 en Houding: 85,00) 

 Door haar fantastische prestatie kreeg ze dan ook meer dan terecht een ticket voor het NMK in Ermelo. Tijdens het NMK bleef haar talent dan ook niet onopgemerkt ; in de finale behaalde ze een prachtige 6de plaats.

 My Wisthly maakt niet alleen zelf een fantastische indruk maar ook zeker met  haar afstamming.

 Haar moeder Whistly (KEUR,PREFERENT,EPTM) is namelijk de volle zus van de KWPN-goedgekeurde én Grand Prix-hengst Uphill. Ook het Zware Tour-paard Usher (v.Gribaldi) komt uit de merrielijn van My Whistly. Zowel de moeder van My Whistly als de volle zus van haar moeder zijn Nationale Merries, waarbij haar moeder zelfs de titel Nationaal Kampioen in de wacht sleepte! 

De vader van My Wisthly heeft geen belangrijke informatie nodig ; Expression is succesvol op het allerhoogste niveau namelijk de Grand-Prix. En behaald zowel Nationaal als Internationaal goede scores! Zo was Expression in 2015 in de finale op het Wereldkampioenschap Jonge Dressuurpaarden 6de. Expression maakte daarna zijn opmars in de Subtop klasses waar hij zeer succesvol was ; Nederlands Kampioen ZZ-Zwaar , Nederlands Kampioen Lichte Tour en Grand-Prix! 

Bij My Wisthly stroomt het talent dus door haar aderen en dat laat ze onder het zadel ook tevens zien. Ze is makkelijk in de omgang en onder het zadel en heeft een lief karakter. 

*Klinisch en Röntgenologisch goedgekeurd op 17-08-2020 incl. hals/rug en benen.

 Ben je geïnteresseerd in deze prachtige merrie of wil je meer informatie dan graag mailen naar ; Mercedeshoeve@outlook.com

Stamboom

Vader EXPRESSION
Grand-Prix
Vader van vader VIVALDI
PREFERENT (PSG-Inter I)
v.v.v. KRACK C
Grand-Prix
m.v.v. RENATE-UTOPIA
STER, PREFERENT, PRESTATIE, D-OC
Moeder van vader MELODY
KEUR, PREFERENT, SPORT
v.m.v. VINCENT
Grand-Prix
m.m.v. GANULDA
KEUR , PREFERENT
Moeder WHISTLY
KEUR, PREFERENT, EPTM
Vader van moeder OSCAR
PSG-Inter I
v.v.m. WOLFGANG
KEUR
m.v.m. BERANIA
STER, PREFERENT, PRESTATIE
Moeder van moeder NAOMI CEROON
STER, PREFERENT, PRESTATIE
v.m.m. APOLLONIOS XX
m.m.m. CERONA
STER

Prestatielijst

Evenement Jaartal Categorie Plaats geëindigd
Stamboekkeuring Dressuur in Epe 2020 80/85
NMK Ermelo 2020 6