We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Hoe graag we het ook willen, Brammetje groeit niet met onze dochter mee. Nu is het tijd dat Brammetje weer een ruiter of amazone in spe blij gaat maken.
Wat hebben we veel lol met Bram gehad, gekocht voor onze dochter toen 4 jaar oud (Brammetje was toen 5). Eerst thuis gereden en later naar de kabouterclubles. Eindelijk was onze dochter 6 jr oud en mochten we naar de Bixie wedstrijden. Jumping Amsterdam, Novotel jumpertjes kinderochtend meegereden, de Bixiedagen in Ermelo. Bixie cross, My first eventing in Maarsbergen, allemaal met veel plezier en mooie rozetten. Jaarlijks op ponykamp, voor Brammetje is niks te gek. Uiteindelijk uit de bixie gegroeid. Opgegeven voor KNHS wedstrijden. Brammetje is B dress doorgelopen met winst en is in de L1 dress uitgebracht. Springen doen we ook en is Brammetje L startgerechtigd maar niet in de L uitgebracht. Naast de wedstrijden rijden we ook veel bosritten. Op stal is Bram super lief, de kinderen kunnen hem zelf uit stal halen. Bram is en blijft een pony en zal zeker proberen om het gras wat verder op groener is op te eten, opletten moet je dus altijd wel. In de wei of paddock, hij vindt alles leuk. Wel staat hij graag met andere pony's/paarden om hem heen. Bram houdt van tutten en kan uren stil staan. Op de trailer of vrachtauto is geen probleem, Bram heeft geen stalondeugden. Altijd op tijd zijn entingen gehad, gezien/behandeld door de tandarts. Wij zien Bram graag naar iemand toegaan die net zo enthousiast is om kinderen de lol van het ponyrijden te laten ervaren.  

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.