We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Nailah van 't Zuyderbosch

Eerlijke driejarige merrie in zowel omgang als werken. Ze is bekend met longeren, stapmolen, paddock/weide. Ze is sinds kort onder het zadel en pakt dit goed op, maar is nog wel groen. Daarom niet geschikt voor de beginnende ruiter/amazone.

Afgelopen juli heeft Nailah het ster predicaat ontvangen van het KWPN, ze ontving maar liefst een 8,0 voor haar stap. Ze is in het bezit van het D-OC predicaat en voldoet aan de KWPN-norm voor straalbeen-spat onderzoek (KWPN). 

Moeder Happie is verkocht naar de USA en wordt gereden door een professionele ruiter. In Nederland slaagde Happie voor haar IBOP - merrietest met zeer goede cijfers. Ze ontving een 8,0 voor haar stap, een 8,5 voor haar draf en galop. Voor haar houding en balans kreeg ze een 9,0 en voor haar rijdbaarheid, instelling en aanleg als dressuurpaard een 8,5. In totaal ontving ze 84 punten. Ze verdiende ook een ticket voor het NMK 2016, waar ze een 7e plaats behaalde in de finale.

Grootmoeder Templeton’s Honeymoon ontving ook mooie punten voor haar EPTM-merrietest. Ze kreeg een 8,5 voor haar stap, draf, galop en aanleg als dressuurpaard. Ze kreeg een 9,0 voor haar houding en balans, rijdbaarheid en bewerkbaarheid. In totaal kreeg ze 85,5 punten. Honeymoon loopt nu Grand Prix dressuur met Lisa Wilcox (USA) en dit ziet er veelbelovend uit.

Een merrie die zowel interessant is voor fokkerij als sport.
Vraagprijs is exclusief btw (9%).

Stamboom

Vader For Romance
Vader van vader Fürst Romancier
v.v.v. Fürst Heinrich
m.v.v. Ronja
Moeder van vader Gesina
v.m.v. Sir Donnerhall
m.m.v. Gesine
Moeder Happie
Elite, IBOP-(dres), Prok
Vader van moeder Vitalis
v.v.m. Vivaldi
m.v.m. Tolivia
Moeder van moeder Honeymoon
Elite, EPTM-(dres), Prok, Sport
v.m.m. Hotline
m.m.m. Allez France