We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Mooi valkkleurig hengstje van 8 maanden (12-03-2021). Hij is een echte liefdesbaby van een goedgekeurde duitse rijpony hengst en een kwpn merrie, beiden met goede papieren. Zelf heeft hij Duitse papieren en is het dus een duitse rijpony. Romeo (officieel Mr. Magic Romeo) heeft een gouden karakter en mooie gangen. Vanaf dag 1 is hij in de hand geweest en omdat het een snelle leerling was kende hij het veulen abc na 1 week.

Als hij in de stal ligt kun je zo bovenop hem gaan liggen zonder dat hij opkijkt. Hij vindt het heerlijk om te knuffelen en vertroeteld te worden. Als hij oud genoeg is kun je er waarschijnlijk opstappen en zo mee wegrijden. Ook is hij verkeersmak en altijd netjes bekapt door de hoefsmid. Door zijn mooie gangen zal hij het goed doen in de dressuur en hij heeft ook al een goede sprong laten zien. Lekker het bos in doen we soms aan de hand en dat vindt hij ook super. 

Hij is stevig gebouwd en zal naar verwachting dezelfde bouw krijgen als vader. Vader is Magic Power G, een cremello. Moeder is Novyendy, een bruin gevlamde merrie. Zijn verwachtte stokmaat ligt tussen de 1.50m en 1.60m.   

Stamboom

Vader Magic Power G
PRH
Vader van vader FS Mr. President
Präm. Hengst PRH
v.v.v. FS Mr. Right
FN-B. Präm.
m.v.v. Chayenne
St. Pr. St. Hauptstutbuch
Moeder van vader Catness
St. Pr. St. Stutbuch 1
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Novendy
Vader van moeder Apache
PRH
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Chevendy O
v.m.m.
m.m.m.