We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

🍪 Koekie 🍪

Alias

☆ Pegaso For ☆

Is een ontzettend lieve, mensgerichte ruin van 5 jaar oud.
Koekie is 1.56m hoog en is door zijn barokke bouw ook zeker geschikt als dames paardje.

Koekie is inmiddels een aantal maanden in training en hij pakt het werk echt fantastisch op. Dit mannetje heeft altijd zin om voor je te werken wat maakt dat het voor jezelf ook elke dag weer een feestje is om met hem te trainen.
De zijgangen zijn een makkie! Wat terug sluiten? Geen probleem! Koekie doet zijn best voor je!

Koeksie zou het fantastisch kunnen doen in de dressuurbaan en door zijn compacte bouw in combi met zijn vermogen tot makkelijk terugsluiten, en klein wenden, zou Working Equitation ook echt bij hem kunnen passen.

Koekie is een ontzettend lief mannetje in de omgang. Hij is eerder voorzichtig dan brutaal. Hij vind borstelen en freubelen heeeerlijk!
En zou het liefst de hele dag gekriebelt willen worden. Op de wasplaats staat hij fijn stil, en vind het allemaal gezellig . Onder andere gezien zijn jonge leeftijd acht ik koekie niet geschikt als  beginners paard. https://youtu.be/7WdELC-3EPA Voor meer info graag pb of 0619965706

Stamboom

Vader Rociero LVII
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Dominicana YAF
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.