We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

TIJDELIJKE REACTIE STOP!!

Wegens beëindiging van de sport, ben ik met pijn in mijn hart op zoek naar een nieuw huisje voor John.    John is een vrolijke 11 jarige ruin van 1.52 cm hoog. Wij mogen inmiddels M dressuur starten.
Alle springlessen en cross trainingen hebben wij bij Hanneke Held gevolgd, hier pakt hij prima aan!
Pony heeft veel springvermogen en potentie. Geen parcourservaring. Bij zijn vorige eigenaar is hij betuigd geweest. Hij gaat graag op buitenrit, naar het bos en strand, hij vindt alles leuk, alleen of in de groep. Voor John ben ik op zoek naar een zelfstandige en duidelijke ruiter die lekker met hem aan het werk gaat.
Niet geschikt voor de beginnende ruiter. Hij staat ook graag in de wei met andere vrienden. Hij is makkelijk in omgang,zeer verkeersmak, kent geen stalgebreken is braaf op de trailer, bij tandarts, osteopaat en de smid. Voor meer informatie kunt u bellen of een appje sturen via 06-42745705. Hij gaat alleen naar een
5 * huisje met meerdere paardenvrienden en weidegang. Handelaren en manege eigenaren hoeven niet te reageren.  

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.