We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Prachtige, getalenteerde allround D-pony zoekt nieuw 5-sterren huis! 
Quinty M is een lieve 4-jarige (april 2017) D-pony merrie. Recent gemeten: 1.44m
Afstamming: Quint van de Groenheuvel X Ismar X Idzard. Ze is opgenomen in het NRPS-stamboek. 

Quinty laat veel aanleg zien voor zowel de dressuur- als de springsport. Ze heeft altijd zin om te werken, is super braaf en erg leergierig. Ze heeft een hele fijne mond, loopt simpel en constant nageeflijk en springt zelfs een (groene) wissel. Voor de dressuursport heeft ze mooie gangen, een goede aanleuning, voorwaartse drang en gemak met sluiten/verzameling.

Met springen laat ze een goede sprong zien, ze springt met techniek en is voorzichtig. Hierin is ze nog groen, dit pakt ze wel erg goed op en ze vindt het superleuk! Ze leert erg snel en is zowel door volwassenen als door jonge/onervaren kinderen goed te rijden. Ze is gereden op de springwei, op het crossterrein, in het bos en op ander terrein voor trainingen en oefenwedstrijdjes. Dit allemaal doet ze super braaf.

Naast haar aanleg voor sport is het een echte kinderpony: rijden zonder zadel, met neckrope, op buitenrit (ook zonder zadel). Niks is te gek. In de omgang is ze super lief, zowel braaf aan de hand, als op de poets/wasplaats en in stal. Ze heeft geen stalgebreken. Ook met andere paarden is ze braaf, ze kan met alle paarden buiten staan, ze slaat en bijt niet.  

De eigenaren hebben haar rechtstreeks van de fokker, dus de historie is bekend. Oftewel een superleuke, knappe, lieve sportpony! We zien haar graag terecht komen bij een fanatiek ruitertje die wedstrijden wilt gaan rijden.

Contact: +31 6 53858900

Stamboom

Vader Quint van de Groenheuvel
Vader van vader Kadans van de Groenheuvel
v.v.v. Calipso van de Vondelhoeve
m.v.v. Farnes van de Groenheuvel
Moeder van vader Nante van de Groenheuvel
v.m.v. Vedet van de Vondelhoeve
m.m.v. Mandy
Moeder Queen Maxima
Stb Ster
Vader van moeder Ismar
Stb Keur Preferent Prestatie-sport
v.v.m. Ismaël ox
Stb Keur Preferent Prestatie-fok
m.v.m. Oldert's Karola
Stb Keur Preferent Prestaties-sport & fok
Moeder van moeder Fleur
Stb
v.m.m. Idzard
Stb Keur Preferent Prestatie-sport & fok
m.m.m. Oldert's Karola
Stb Keur Preferent Prestaties-sport & fok