We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Kwando - NRPS - ruin - 9 jaar - 1.53m

Kwando is een zeer lieve, slimme, talentvolle paard gefokte e-pony met een stokmaat van 1.53m. Het is een ruin en hij is geboren op 12 april 2012, houdt van knuffelen en wil echt voor je werken.

Kwando is braaf bij de hoefsmid, tandarts en dierenarts. Hij loopt heel gemakkelijk de trailer op en uit, heeft geen stalgebreken en is sociaal naar andere paarden. Aan de hand is hij zeer gehoorzaam.

Hij wordt dressuurmatig gereden op Z-niveau en is uitgebracht op M-niveau. Hij is braaf in het bos, op het strand en op vreemd terrein. Hij vindt het super leuk om overal mee naar toe te gaan! Met opstappen kan hij wat onzeker zijn. We zijn dan ook op zoek naar een ruiter met enige ervaring en die lekker met hem de sport in wil gaan. Hij is fijn voorwaarts en makkelijk nageeflijk. Op de tot nu toe gereden wedstrijden is hij in de prijzen gevallen en met winstpunten thuisgekomen. Kortom een toppertje!

De ruiter in het filmpje is 20 jaar en 1.76m.

Na 5 jaar in ons bezit te zijn geweest, hebben wij de moeilijke beslissing genomen om hem te verkopen i.v.m. tijdgebrek door studie en werk.

Over de prijs is uiteraard te praten. Interesse, vragen of wil je langskomen? Bel ons op 06-18 777 205.

Bijgevoegd zijn 2 video's. 1 van het rijden en 1 van het op- en afstappen.

Stamboom

Vader Kosmo van Orchid's
prest.sport
Vader van vader Kanshebber
prest.sport&fok
v.v.v. Krimh ox
pref; prest.sport
m.v.v. Daisy Brown
keur;pref;prest.sport
Moeder van vader Orchid's Black Star
wed
v.m.v. Kantje's Carlando
prest.sport
m.m.v. Orchid's Lunifera
Moeder Leonie van Stal Arco
ster
Vader van moeder Casper
pref
v.v.m. Conquestador
m.v.m. Roggel's Jolanda
keur
Moeder van moeder Antana
pref
v.m.m. Nimb ox
keur
m.m.m. Santana
keur;pref