We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Deze schitterende en veelbelovende Chaqui Z merrie (geboren 2020) komt uit dezelfde stam van de zelfgefokte KWPN-goedgekeurde hengst King Blue, die met 79,5 punten werd ingeschreven en reeds op 1.35m-niveau presteert met Marco Sas. Met nakomelingen als Eddie Blue, Deep Blue Bridge S, El Rocco, Fliere Fluiter, Glamour Girl en Donjo heeft de Olympische hengst Zirocco Blue VDL zijn naam als topvererver gevestigd.
Moeder Lanita slaagde met mooie cijfers voor de EPTM merrietest en scoorde eerder op de CK Boyl met commentaar als; ‘Deze merrie combineert hele snelle reflexen (90) met zeer veel vermogen (90). Ze is goed ontwikkeld en galoppeert met veel kracht. Springen doet ze met heel veel afdruk, hele goede reflexen en veel vermogen.’
Tante Gonita slaagde met viermaal een 8 voor de IBOP, werd als driejarige geselecteerd voor de Nationale Merriekeuring en is een halfzus van de internationaal 1.45m-geklasseerde Zidane (v.Silverstone) en uit deze directe moederlijn zijn ook internationale 1.50/1.60m-paarden als Santiago W (v.Calvaro Z), Zarnita (v.Namelus R), Darius (v.Warrant) en Galoubet L (v.Baloubet du Rouet) gefokt.
Deze merrie heeft een heel fijn karakter en mag weg voor 8.500 Euro.

Stamboom

Vader Chaqui Z
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Lanita
ster, keur
Vader van moeder Zirocco Blue VDL
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Tornita L
ster preferent
v.m.m. Indoctro
m.m.m.