We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Prachtige beloftevolle hengst met de beste springsportgenen!! Duke van 't Heidehof Z (geboren 09-04-2021) is een aansprekend, zeer elegant modern atletisch hengstveulen , met een lichtvoetige galoppade.

Hij is opvallend energiek en heeft een fijn, meewerkend karakter. Duke van 't Heidehof Z is een nakomeling van de zevenjarige Dourkhan Hero Z (Diamant de Semilly x Zandor Z), het belofte paard van Zangersheide. 
De moeder van Duke van het Heidehof Z, Solid Girl Z is momenteel succesvol in de Internationale cyclus 5 jarige springpaarden.
De vader van de moeder is het toppaard Solid Gold Z. Een sportman ‘pur sang’... Solid Gold Z is de belichaming van een modern sportpaard. Hij is razendsnel, springt in de perfecte techniek en beschikt een uitzonderlijk atletisch vermogen dat hij uiterst efficiënt inzet. Geen onnodige showmaker, wel een absolute atleet én winnaar! Op zijn 7de won hij onder Christian Ahlmann de youngster proeven in Leipzig, Bordeaux, Chantilly en Brussel en werd hij wereldkampioen voor 7-jarigen in Lanaken! Op slechts 9-jarige leeftijd won hij vorig jaar de Wereldbeker van Abu Dhabi en werd hij twee weken later tweede in deze van Sharjah!
Duke van het Heidehof heeft een schofthoogte van 155 cm.
 

Stamboom

Vader Dourkhan Hero Z
Vader van vader Don't Touch Tiji Hero
v.v.v. Diamant de Semilly
m.v.v. China Touch Hero
Moeder van vader Zinka de Kalvarie Z
v.m.v. Zondor Z
m.m.v. Inka van 't Roosakker
Moeder Solid Girl Z
Vader van moeder Solid Gold Z
v.v.m. Stakkato Gold
m.v.m. Callinda Z
Moeder van moeder A La Long
v.m.m. Aldato
m.m.m. Piourette