We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Verdoni's Orion
Everdale x Zardando x Don Renoir
Ruin, 11-04-2019,
Onbeleerd 100% Röntgen goedgekeurd incl rug en hals. Momenteel 1.68cm is nog overbouwd, wordt ruim boven de 1.70cm Orion is geboren op 11-04-2019.

Hij is als veulen veel in de hand geweest wat duidelijk terug te zien is nu hij thuis is. Voetjes optillen, peeskappen om, deken op. Alles is prima. Tevens is hij al bij de tandarts geweest. Orion is op de Belgische veulenkeuring geweest (ivm stam van oma). Hij liep mee in de kopgroep en kreeg een uitnodiging voor de nationale keuring. Hier mcht hij helaas niet deelnemen omdat hij over een KWPN paspoort beschikt.

Moeder Iblesse heeft eerst op 6jarige leeftijd Orion gekregen, daarna is zij zadelmak gemaakt en de sport in gegaan. Ze wordt thuis getraind op Z niveau. De moeder van Iblesse is niemand minder dan de merrie Coblesse vd Kempenhoeve, (uit de beroemde fokkerij van Vd Kempenhoeve) de kampioensmerrie van België. Haar eerste nakomeling, Condiblesse vd Kempenhoeve start succesvol PSG en wordt getraind voor de GP. Andere nakomeling van haar is Joblesse, de volle zus van Iblesse. Zij is op jonge leeftijd verkocht naar Amerika. Orion is braaf in de omgang, en heeft veel potentie voor een mooie toekomst in de sport. Filmpje op aanvraag Aub alleen reactie per telefoon 0636431338

Stamboom

Vader Everdale
Grandprix
Vader van vader Lord leatherdale
Grand prix
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Iblesse
Stb exe
Vader van moeder Zardando
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.