We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Dit is onze prachtige zwarte verschijning Emmy. v Zonik x 007 
Emmy is door ons gefokt en bij ons thuis opgeleid. Ze heeft alle tijd gehad om zich te ontwikkelen, en nog steeds,  naar het fijne rijpaard dat ze nu al is.
Ze is bekend met natural horsemanship, en heeft deze hele opleiding keurig gevolgd tot en met het zadelmak maken. Op dit moment is zij ongeveer op B/L niveau te rijden.
Ze is super braaf, heeft een goede go en altijd zin om te werken!
Ook in de omgang is ze heel braaf, smid, trailer laden enzovoort geeft geen enkel probleem.
Ze staat bij ons dag en nacht in een vrije uitloop stal met meerdere paarden. Ruinen en merries bij elkaar, dit vindt ze super fijn!
Ondanks dat Emmy super makkelijk en braaf te rijden is, willen wij dit graag zo houden. Daarom zijn wij op zoek naar iemand die haar verder wil maar vooral ook Kan opleiden. 
Wij denken dat iemand met voldoende ervaring met jonge paarden  en/of natural horsemanship voor haar een perfecte match zou kunnen zijn!
Wij zijn van mening dat zij al het potentieel in huis heeft om het erg ver te gaan schoppen in de sport, de beweging, de looks en zeker de mentaliteit!

Voor meer info graag bellen of appen

0618330800Stamboom

Vader Zonik
Vader van vader Blue hors Zack
v.v.v. Rousseau
m.v.v. Jazz
Moeder van vader Romanik
v.m.v. Romanov
m.m.v. Blue hors Don Schufro
Moeder Donna
Vader van moeder 00 Seven
v.v.m. Rubinstein 1
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Don Primero
m.m.m.