We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Deze charmante merrie luistert naar de naam Endy. Endy is een 13-jarige merrie die afstamt uit één van de bekendste KWPN moederstammen. Haar moeder, Andy (v. Jazz), werd in 2008 kampioen op de Nationale Merriekeuring. Verder vinden we in deze moederlijn verschillende KWPN goedgekeurde hengsten terug zoals Charmeur, Zhivago, Zuidenwind en Grenoble. Langs vaderskant vinden we de bekende Duitse hengst De Niro die niet alleen opviel in de sport, maar ook in de fokkerij. De Niro heeft zelf grand-prix gelopen en is de vader van meer dan 60 goedgekeurde zonen. Endy zelf beschikt over het Ster, Prok en Sport predicaat. Dit alles maakt Endy uitermate interessant voor de fokkerij.

Endy zelf is opgeleid tot Grand Prix niveau en valt op door haar uitmuntende stap, meewerkend karakter en vermogen om te verzamelen. Afgelopen jaar heeft onze dochter Laura alle oefeningen van de Grand Prix met haar geleerd. Nu is de tijd rijp dat Endy een andere ruiter gelukkig gaat maken en alle kneepjes van de Grand Prix gaat leren.

Endy is een schoolmaster die alle oefeningen van de Grand Prix makkelijk uitvoert. Een ideaal paard voor iemand die graag de oefeningen van de Grand Prix wilt leren.

Endy werd in juni 2020 volledig goedgekeurd voor de sport (inclusief RX nek en rug).

Video op aanvraag 

Hogere prijsklasse (> 50.000€)

Stamboom

Vader De Niro
Vader van vader Donnerhall
v.v.v. Donnerwetter
m.v.v. Ninette
Moeder van vader Alicante
v.m.v. Akzent II
m.m.v. Wiesenelfe
Moeder Andy
Elite, Sport, Prok, Ibop
Vader van moeder Jazz
Pref
v.v.m. Cocktail
Pref
m.v.m. Charmante
Keur, Prest
Moeder van moeder Endy
Keur, Pref, Prest
v.m.m. Ulft
Keur
m.m.m. Wendy
Keur, Pref, Prest

Prestatielijst

Evenement Jaartal Categorie Plaats geëindigd
CDN Dentergem 2021 Grand Prix U25 1e
CDN Flemalle 2021 Grand Prix U25 2e
CDN Turnhout 2021 Grand Prix U25 2e