We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

O.w.v. overgang naar de paarden bieden wij Hassings Rumba Star MLH te koop aan. 

Wij kochten Rumba (1.44,5m) twee jaar geleden rechtstreeks van de fokker. Hij was een droompony in de omgang en all-round ingereden. 

Aangezien de huidige ruiter geen interesse heeft in jumping werd hij de voorbije 2 jaar enkel in training genomen voor dressuur. Op 2 jaar tijd reden Rumba en zijn ruiter van niveau initiatie t.e.m. niveau 3!! (niveau 3 = schouderbinnenwaarts, appuyementen, travers, enkelvoudige galopwissels, contragalop, kurzkehrt, achterwaarts,...) Rumba behaalde vele successen op elk niveau (2020 VOR Kampioenschap niveau 2 - 2de plaats. 2021 VOR Kampioenschap niveau 3 - 1ste plaats)

Naast dressuur doet hij ter afwisseling af en toe een sprongetje en gaat hij regelmatig mee op straat/bos rijden waar hij heerlijk van geniet. 

Rumba is niet geschikt voor een onzekere ruiter. Hij is fijn voorwaarts, super gemakkelijk om door alle oefeningen te rijden, maar kan bij een nieuwe ruiter wat spanning opbouwen. Wanneer je als ruiter gewoon doorrijdt doet hij alles voor je, maar wanneer je te onzeker bent bouwt de spanning op en hebben paard en ruiter geen plezier in het rijden. Hij is wel geschikt voor een jonge, zelfzekere ruiter. Hij zal nooit bokken of steigeren. 

Een gouden stalletje voor deze topper is onze prioriteit!! Hij gaat enkel naar een particuliere plek zodat we zijn nieuwe ruiter kunnen ontmoeten en samen kunnen kijken of er een fijne match is. 

Aangezien wij Rumba van de fokker kochten en hem vanaf jonge pony kenden hebben wij hem niet laten keuren. Uiteraard zijn keuringen toegestaan k.k.

Rumba is vrij van gebreken en medische bijzonderheden. Stamboom

Vader Quick Star Artisto
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Nieuwmoeds Patrick 88
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.

Prestatielijst

Evenement Jaartal Categorie Plaats geëindigd
Stal Brabo 2021 Niveau 3 3de
Dena Stables 2021 Niveau 3 1ste
De Katershoeve 2021 Niveau 3 1ste
Stal Cavaro 2021 Niveau 3 1ste
VOR Kampioenschap 2021 Niveau 3 1ste
Dena Stables 2021 Niveau 3 2de
Stal Cavaro 2021 Niveau 3 2de