We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

🌸allrounder🌸

Prins Infinity
Prins Alfred x Offem Minos
7 jaar
1.36 (c-pony)
L2 startgerechtigd, oefeningen tot en met M1 bevestigd 
springt 70 cm parcour 
eventing/cross 60 cm 

Mijn dochter heeft Prins gekregen toen ze 7 jaar oud was, Prins was toen 3 jaar en onbeleerd. Mijn dochter heeft hem zelf onder begeleiding van haar instructice zadelmak gemaakt en doorgereden.
Ze heeft werkelijk alles met hem gedaan, strand, bos, springen, eventing, ponykamp, clinics. Hij gaat ook het water in en in de zomer kun je met hem zwemmen in de zee.

Prins kan samen met een ander paard of alleen naar buiten, kan alleen of samen in de trailer of vrachtwagen, afstand maakt niets uit, we gaan wekelijks op pad. Hij kan ook netjes wachten in de trailer als er bijvoorbeeld een ander paard nog moet starten.

Prins is geschikt voor een ervaren of minder ervaren ruiter, mijn dochter rijdt hem fanatiek en af en toe neemt ze een vriendinnetje mee die niet kan rijden, die kan er gewoon op stappen, draven en een galopje maken, Prins vindt alles goed, hij zal nooit rennen, bokken of steigeren. 

Prins gaat helaas weg, omdat mijn dochter nu echt te groot voor hem wordt. Ze gaat de overstap maken naar een grote D of E pony. Prins verhuist niet zomaar, ik wil wel graag weten waar hij naartoe gaat en wat de verwachtingen zijn van hem. Het allerliefste zie ik hem bij een lief meisje of jongetje die samen met Prins het avontuur aan gaat in alle disciplines en vooral ook mega veel aandacht krijgt, want dat is waar hij echt van houdt.

Bij aankoop is Prins klinisch gekeurd zonder bemerkingen.
Prins heeft nog nooit op ijzers gestaan, hij heeft super hoeven. Hij wordt netjes op tijd bekapt en gaat elk half jaar naar de tandarts.

Alle keuringen zijn toegestaan k.k.

dressuur springen crossen eventing allround kinderpony veelzijdige pony 

Stamboom

Vader Prins Alfred
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Offem Minos
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.