We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Wij verkopen onze 9 jarige springgefokte schimmelruin v. Infernape van de Caatshoeve x Cascavelle. Stokmaat is 1.75m. Is veel mee geweest op concours, ook wel eens op buitenrit. Is nu thuis klaar voor het Prix Sint George (PSG) en zal later dit jaar nog op wedstrijd starten op dit niveau. Op wedstrijd momenteel uitgebracht tm ZZ licht met winst. 

In omgang super lief paard, mijn dochter van 5 kan hem poetsen en uitstappen. Is niet kijkerig, ook niet op wedstrijd. Modeste heeft goede stap en een hele sterke galop. Springt zijn wisselseries, nu ook bezig met series om de twee en begin van passage is gemaakt. Er rijdt hier wel eens een meisje van 15 met hem en die rijdt er zo mee weg, dus ook geschikt als juniorenpaard denken wij. 

Heel gezond paard zonder gebreken, we hebben hem nu 8 jaar in ons bezit en hij heeft nog nooit iets gehad. Is als 3 jarige helemaal goedgekeurd (ook hals en rug) en deze foto’s zijn te bezichtigen. Keuren mag kosten koper.

Stamboom

Vader Infernape vd Caatshoeve
Vader van vader Clinton
v.v.v. Corrado I
m.v.v. Urte I
Moeder van vader Tsarina vd Heffinck
v.m.v. Heartbreaker
m.m.v. Kinnette vd Heffinck
Moeder Kassallia
Vader van moeder Cascavelle
v.v.m. Cantus
m.v.m. Pheadra
Moeder van moeder Farina XIII
v.m.m. Mentor
m.m.m. Sybille