We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Chickaletta van 't Puyenbroeck is een bloedmooi merrieveulen gefokt uit Vonk van de Groenheuvel en Umbro Van De Groenheuvel.  

Chickaletta behaalde de derde plaats op het nationaal veulenkampioenschap BRP.

Vonk van de Groenheuvel haar moeder Queenstar(foto) komt uit in Engeland in de klasse foxhunters onder het zadel van Isabella Rogers.  Queenstar komt uit een paardenmoeder. Moeder is de volle zus van Heartbreaker Van De Achterhoek CSI.  Langs Vaderzijde zien we Daho du Paradis.  Deze Franse tophengst koppelt bloedlijnen van Erco van't Roosacker met heartbreaker. 


Umbro Van de groenheuvel is een vijfjarige beloftevolle hengst die op vierjarige leeftijd uitgebracht werd op 1 meter.   Zijn vader Magic Cornflakes Liep reeds op 7-jarige leeftijd parcour135cm. Hij is maar 2 jaar beschikbaar geweest voor de fokkerij en werd daarna verkocht naar Engeland voor de sport. Magic Cornlakes zijn moeder sprong zelf ook Internationaal op 135cm niveau. 

Stamboom

Vader Umbro van de Groenheuvel
Vader van vader Magic conflakes
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Hermina van de vondelhoeve
v.m.v. Nabor
m.m.v. Kantje's Madonna
Moeder Vonk van de Groenheuvel
Vader van moeder daho du paradis
v.v.m. ul'k D'eté
heartbreaker
m.v.m. Eryne De Paradis
erco van 't roosacker
Moeder van moeder queenstar
v.m.m. magicstar
calipso van de vondelhoeve
m.m.m. idool van de achterhoek
bentley van de heffinck

Prestatielijst

Evenement Jaartal Categorie Plaats geëindigd
BRP Nationaal kampioenschap 2021 Veulens grote maat 3de plaats